Servisne

JKP „Naissus“: Otklanjanje kvarova na vodosnabdevanju

JKP „Naissus“ radiće danas na otklanjanju kvarova na vodosnabdevanju na nekoliko lokacija u gradu.

KVAR NA VODOVODNOJ MREŽI U POPOVCU

Kvar na vodovodnoj mreži, u toku je raskopavanje u selu Popovac u ulici Dragoljuba Đorđevića kod broja 108. Zbog radova na popravci vodovodne mreže voda je zatvorena tokom noći i ostaje prekid vodosnabdevanja do 15 sati u ulici Dragoljuba Đorđevića.

POPRAVKA KVARA U ULICI SVETOZARA MARKOVIĆA

Kvar je na prvom ventilu, potreban je iskop i zamena u ulici Svetozara Markovića bb. Zbog popravke priključne veze biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Svetozara Markovića.

KVAROVI NA VODOVODNOJ MREŽI U SELU GORNjI MATEJEVAC

Popravka kvarova na vododvodnoj mreži u selu Gornji Matejevac u ulici Hajduk Veljkovoj, preko puta škole. Ukoliko bude vremena ista ekipa radiće i u ul. Kralja Aleksandra kod broja 7. Zbog radova na popravci vodovodne mreže doći će do prekida vodosnabdevanja do 15 sati u ulici Hajduk Veljkovoj,ali je moguć prekid i na prostoru Gornjeg Matejevca.

INTERVENCIJA U ULICI ĐORĐA GENČIĆA

Kvar na priključnoj vezi u ulici Đorđa Genčića kod broja 4, nužan je iskop. Zbog radova na popravci priključne veze doći će do prekida vodosnabdevanja u ulici Đorđa Genčića, i moguć je prekid u okolnim ulicama.

POPRAVKE KVAROVA NA PRVIM VENTILIMA

Tokom dana obavljaće se radovi na popravci prvih ventila u selima Supovac- na više adresa, Aleksandrovo, Trupale- Nišavska 13, Medoševac- Matejevačka 6, Vrtište- Moravska 4, Donje Međurovo, Brzi Brod- Šarplaninska 23 i još nekim . Zbog intervencija moguć je prekid vodosnabdevanja na pomenutim lokacijama do 15 sati.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com