Servisne

JKP “Naissus”: Otklanjanje kvarova na vezama

JKP “Naissus” radiće danas na otklanjanju kvarova na na vodosnabdevanju na nekoliko lokacija.

Radovi na vodovodnoj mreži na uglu ulica Njegoševe i Kuršumlijske

Krenulo se sa najavljenom intervencijom na vodovodnoj mreži, na uglu ulica Njegoševe i Kuršumlijske. Usled toga u prekidu je vodosnabdevanje do 15 sati na prostoru II visinske zone, od ulice Svetolika Rankovića i nadalje, sve ulice u višim delovima (deo Palilule) zajedno sa Bubnjem (Njegoševa, Kuršumlijska, Durmitorska, Aleksandra Petrovića, Miloša Crnjanskog, Svetislava Trgojevića, Jovana Dučića, Kalač brdo, Bubanjska dolina, Trebinjska i druge). Ukoliko radovi potraju duže od 4 sata moguć je prekid i u Minovom naselju, Bubanj selu i Pasi Poljani. Potrudićemo se da obavimo neophodnu intervenciju u što kraćem roku.

Kvar na vezi u selu Popovac, u ulici Jablaničkoj

Voda na površini, nužan je iskop u selu Popovac, u ulici Jablaničkoj, kod broja 26. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u Jablaničkoj ulici.

Kvarovi na vezama u selu Gornja Toponica

Voda puni šahte, potrebno je osposobljavanje prvih ventila na više adresa u selu Gornja Toponica. Zbog popravke priključnih veze biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u selu Gornja Toponica.

Kvarovi na ventilima u selu Supovac

Voda izbija na prvim ventilima u selu Supovac i vikend naselju, potrebne su intervencije na više adresa. Zbog popravke kvarova na priključnim vezama moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati na prostoru sela Supovac i vikend naselja.

Kvar na mreži u selu Donja Trnava

Voda curi na prvom ventilu, potreban je intervencija u selu Donja Trnava. Zbog popravke priključne veze moguć je manji prekid vodosnabdevanja do 15 sati u selu Donja Trnava.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com