Servisne

JKP “Naissus”: Otklanjanje kvarova na priključnim vezama

JKP “Naissus” radiće danas na otklanjanju kvarova na vodovodnim mrežma u gradu i okolini.

Radovi na vodovodnoj mreži u ulici Strahinjića Bana

Obavljaju se radovi, prethodnog dana najavljeni na prevezivanju vodovodne mreže u ulici Strahinjića Bana. Zbog intervencije biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u Tržnom centru Ambasador.

Radovi na popravci kvara u Gornjoj Vrežini

Voda na površini, nužan je iskop u naselju Gornja Vrežina, u ulici Rahele Ferari bb. Zbog popravke vodovodne mreže moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati na prostoru Vikend naselja, u čijem sastavu je ulica Rahele Ferari.

Intervencija u selu Čamurlija

Voda na asfaltu, potreban je iskop u selu Čamurlija, vojni put – prvi sokak desno. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u delu sela Čamurlija, vojni put – prvi sokak desno.

Kvar na priključnoj vezi u Gornjem Matejevcu

Voda sa ulice dolazi u dvorište stranke, potreban je iskop u naselju Gornji Matejevac, u ulici Kraljevića Marka, kod broja 20. Zbog intervencije biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Kraljevića Marka.

Kvarovi na priključnoj vezi u ulici Rtanjskoj

Voda na površini, potrebna je intervencija na prvom ventilu u Rtanjskoj ulici, kod broja 20. Zbog iskopa biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u Rtanjskoj ulici.

Voda curi u selu Jelašnica

Voda na površini, potrebna je popravka prvog ventila u selu Jelašnica, u ulici Pančićevo sokače bb. Zbog intervencije moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u ulici Pančićevo sokače.

Kvar na priključnoj vezi u naselju Dolac

Voda na površini, potrebna je intervencija u naselju Dolac. Zbog zamene prvog ventila moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u naselju Dolac.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com