Servisne

JKP “Naissus”: Otklanjanje kvarova na priključnim vezama

JKP “Naissus” radiće danas na otklanjanju kvarova na vodosnabdevanju na više lokacija u gradu.

KVAR NA UGLU ULICA KOSOVKE DEVOJKE I PANTELEJSKE

Voda na površini, nužan je iskop na uglu ulica Kosovke devojke i Pantelejske, kod trgovine“Idea“. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati na prostoru od ulice Kosovke devojke do Kolubarske i Pantelejske. U prekid je ulica Kosovke devojke, desna strana do Hrama Svetog Pantelejmona. Priprema se auto-cisterna za snabdevanje žitelja pijaćom vodom i ukoliko bude neophodno zatvaranje leve strane biće stacionirana kod dečije kuhinje“Pčelica“.

INTERVENCIJA U ULICI DIMITRIJA TUCOVIĆA

Voda na asfaltu, potreban je iskop u ulici Dimitrija Tucovića, kod skretanja za železničku stanicu. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u delu ulice Dimitrija Tucovića, na prostoru kod železničke stanice.

RADOVI U SELU SEČANICA

Voda na površini, potrebna su dva iskopa u selu Sečanica, na kraju ulice Ranka Žeravice, i u prvoj ulici desno iz pravca Toponice. Zbog intervencija na mreži i vezi moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u selu Sečanica.

KVAROVI NA PRIKLjUČNIM VEZAMA U NASELjIMA NIŠKA BANjA, JELAŠNICA, TRUPALE I NEKIM ULICAMA

Voda u šahtama, potrebne su zamene prvih ventila na više adresa u naselju Niška Banja, u ulici Vidoja Jovanovića, br. 26, Čegarskoj br. 8 i 55. Planirane su intervencije u selu Jelašnica u ulici Rimski put br. 10, Železničkoj br. 183, u selu Trupale, u ul. Prvomajskoj, kod broja 10 i popravke u drugim ulicama.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pročitaj i :
Close
Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com