Servisne

JKP “Naissus”: Otklanjanje kvarova na priključnim vezama

JKP “Naissus” radiće danas na otklanjanju kvarova na nekoliko lokacija u gradu.

Nastavak radova u Šumadijskoj ulici

Nastavak radova na popravci priključne veze u Šumadijskoj ulici. Zbog ovih radova doćiće do prekida vodosnabdevanja u Šumadijskoj do 15 sati.

Kvar na vodovodnoj mreži u Gornjem Matejevcu

Kvar na vodovodnoj mreži u Livađanskoj ulici u Gornjem Matejevcu, nužno raskopavanje. Zbog popravke kvara na vodovodnoj mreži doćiće do prekida vodosnabdevanja u ovoj ulicama do 15 sati.

Kvar na vodovodnoj mreži na uglu Ozrenske i Knjaževačke ulice

Voda na uglu Ozrenske i Knjaževače ulice, potrebno raskopavanje. Zbog popravke kvara na vodovodnoj mreži doćiće do prekida vodosnabdevanja u ovim ulicama do 15 sati.

Kvar na priključnoj vezi u Velikojastrebačkoj 10

Kvar na priključnoj vezi u Velikojastrebačkoj kod broja 10. Zbog radova na popravci priključne veze doćiće do prekida vodosnabdevanja u ovoj ulici do 15 sati.

Kvar na mreži u Mezgraji

Kvar na uličnoj mreži na raskrsnici ulica Peke Dapčevića i Maršala Tita u selu Mezgraja. Zbog popravke kvara i zamene uličnog šibera doćiće do prekida vodosnabdevanja u ovom selu do 15 sati.

Brzi Brod, Vladimira Milića br. 30

Kvar na priključnoj vezi u ulici Vladimira Milića u Brzom Brodu. Zbog popravke kvara na priključnoj vezi doćiće do prekida vodosnabdevanja u ovoj ulici do 15 sati.

Popravka priključnih veza u selu Jelašnica

Kvarovi na priključnim vezama na više lokacija u Jelašnici. Zbog radova na popravci kvarova doćiće do prekida vodosnabdevanja u ovom selu do 15 sati.

Kvar na priključnoj vezi u Nobelovoj ulici
Nobelova, priključna veza

Kvar na priključnoj vezi u Nobelovoj ulici. Zbog popravke kvara na priključnoj vezi doćiće do prekida vodosnabdevanja u ovoj ulici do 15 sati.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com