Servisne

JKP “Naissus”: Oštećenja na mreži u ulici Svetolika Rankovića

JKP “Naissus” radiće danas na otklanjanju kvarova na vodosnabdevanju na nekoliko lokacija.

OŠTEĆENjA NA MREŽI U ULICI SVETOLIKA RANKOVIĆA

Voda curi i puni šahte, potreban je iskop na dva mesta u ulici Svetolika Rankovića, kod brojeva 27 i 46. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Svetolika Rankovića.

KVAR NA VEZI U NASELjU NIKOLA TESLA

Voda na ulici, potreban je iskop u naselju Nikola Tesla, u ulici Borisa Krajgera, kod broja 21. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Borisa Krajgera.

POPRAVKE NA MREŽI U GORNjEM MATEJEVCU

Nastavak radova u Gornjem Matejevcu, u ulicama: Prosvetnoj, Pop Ignjatovoj, kod broja 52, Hajduk Veljkovoj, kod br. 16. Zbog popravke vodovodne mreže moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u Gornjem Matejevcu.

INTERVENCIJE NA PRIKLjUČNIM VEZAMA U VEĆEM BROJU SELA

Voda na površini, potreban je ručni iskop u selu Trupale, u ulici Svetosavskoj, i ospsobljavanje prvih ventila u više sela: Gornjoj Toponici, u Prvomajskoj ulici, u Mezgraji kod dragstora, Bubanj selu, u ul. Maršala Tita, u Sečanici, u Knežici na dve lokacije. Zbog popravki priključnih veza moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u pomenutim selima.

RADOVI NA MREŽI U IGMANSKOJ ULICI

Nastavak radova na vodovodnoj mreži u Igmanskoj ulici. Zbog tehnološkog procesa izgradnje moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u Igmanskoj i okolnim ulicama.

KVAROVI NA PRIKLjUČNIM VEZAMA U VIŠE ULICA

Voda na površini, potrebno je ospsobljavanje prvih ventila u većem broju ulica: Apelovac, kod broja 63, Bubanjska dolina, kod brojeva 68 i 89, Đerdapska, kod broja 1, Pasi Poljana u ul. Radivoja Koraća. Zbog popravki priključnih veza moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u pomenutim ulicama.

AUTO-CISTERNA ZA PREVOZ PIJAĆE VODE

Tokom dana nastavlja se snabdevanje stanovništva pijaćom vodom otpremanjem auto-cisterne u selima: Malča, Jasenovik, Radikina bara i Sićevo.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com