Servisne

JKP “Naissus”: Oštećen cevovod u ulici Radoja Dakića, bez vode više ulica u Duvaništu

JKP “Naissus” radiće danas na popravci vodovodne mreže u ulici Radoja Dakića. U ovoj ulici u naselju Duvanište, oštećen je cevovod prilikom bušenja kod broja 38, jedne privatne firme sinoć oko 22 časa.

 

“Tokom noći je voda bila zatvorena i ostaje tokom dana do 14 sati, dok se ne završi popravka vodovodne mreže”, ističu u niškom vodovodu.

Bez vode su korisnici na prostoru naselja Duvanište, ulica Vizantijski bulevar (od Merkatora do bolnice za dijalizu), i sledećih ulica: 27. mart, Patrisa Lumumbe, Naserova, Radoja Dakića, Dimitrija Dragovića, Milana Mirčića, Đerdapska i deo ulice Branka Miljkovića.

Nakon završene intervencije predviđa se normalizacija vodosnabdevanja do 14 sati.

КVAROVI NA MREŽI U NASELJU GORNJI MATEJEVAC
Voda na površini, nužno je više iskopa u naselju Gornji Matejevac, u ulicama: Livađanskoj br. 5, Oblačića Rada br. 1(sokak), Čarenskoj br. 41, Prosvetnoj br. 21. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u naselju Gornji Matejevac.

КVAR NA VEZI U ULICI ĆIRILA I METODIJA
Voda sa ulice odlazi u slivnik, potreban je iskop u ulici Ćirila i Metodija, kod broja 21. Zbog popravke priključne veze biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Ćirila i Metodija.

RADOVI NA VEZI U NASELJU MRAMORSКO BRDO
Voda na površini, potreban je iskop u naselju Mramorsko brdo, preko puta firme“Frikom“. Zbog popravke priključne veze biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u naselju Mramorsko brdo.

КVAR NA VEZI U SELU MRAMOR
Slab je pritisak, potreban je iskop u selu Mramor, u ulici Niškoj, kod broja 174b. Zbog popravke priključne veze moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u selu Mramor.

NASTAVAК RADOVA NA VODOVODNOJ MREŽI U SELU MILJКOVAC
Nastavlja se rekonstrukcija potisnog i odvodnog cevovoda u selu Miljkovac. Prethodnog dana i večeri je završena popravka kvara na vodovodnoj mreži u selu Miljkovac, a tokom dana se nastavljaju radovi na rekonstrukcij potisnog cevovoda na istoj lokaciji, bez zatvaranja vode.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com