Servisne

JKP “Naissus”: Obimni radovi na vodovodnoj mreži u Igmanskoj ulici. Više ulica bez vode

JKP “Naissus” radiće danas na više lokacija u Nišu. Usled ovih radova mogući su prekidi u vodosnabdevanju do 15 časova.

 

OBIMNI RADOVI NA VODOVODNOJ MREŽI U IGMANSКOJ ULICI
Prethodnog dana je pored najavljenih radova nastao i kvar tako da je prekid u snabdevanju vodom trajao duže od najavljenog. Danas se nastavljaju radovi u Igmanskoj ulici i zbog prevezivanja priključnih veza i priključenja vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 17 sati u Igmanskoj i moguć prekid u okolnim ulicama: Đorđa Кrstića, Šabačkoj, Кopaoničkoj, Кrste Đorđevića, Trsteničkoj, Apelovac, Gabrovačkoj, Avalskoj, delu Triglavske, i delu Dušana Popovića. Tokom dana u pomenutim ulicama kružiće dve auto-cisterne za snabdevanje žitelja pijaćom vodom. Radovi su obimni, nastavljaju se u narednih deset radnih dana, sa prekidom vodosnabdevanja u vremenu od 8 do 15 sati.

RADOVI NA MREŽI NA UGLU ULICA TOME ROSANDIĆA I BRANISLAVA NUŠIĆA
Obavljaju se radovi na prevezivanju vodovodne mreže u Čairu, na uglu ulica Tome Rosandića i Branislava Nušića. Prema najavi nastavlja se tehnološki postupak od prethodnog dana zbog čega je u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulicama: Tome Rosandića, Branislava Nušića i Filipa Višnjića.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com