Servisne

JKP „Naissus“ : Novi kvar u naselju Medoševac

JKP „Naissus“ radiće danas na otklanjanju kvarova na vodosnabdevanju na nekoliko lokacija u Gradu.

NOVI KVAR U NASELjU MEDOŠEVAC

Curenje na mestu prethodne intervencije i zatvorena je voda prethodne večeri u naselju Medoševac, u ulici Trg Republike, kod broja 58. Zbog popravke vodovodne mreže i ospsobljavanja deoničnog ventila biće bez vode do 15 sati Medoševac i Popovac.

POPRAVKA KVARA U JUGOVIĆEVOJ ULICI

Nastavak radova od prethodnog dana u Jugovićevoj ulici broj 1. Usled obimnog curenja voda je zatvorena na uglu ulica Jugovićećeve i Topličine, kao i na uglu ulica Obilićev venac i Jugovićeve. Zbog popravke vodovodne mreže ostaje u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u Jugovićevoj ulici, i moguć prekid u Topličinoj i delu ulice Obilićev venac.

RADOVI NA VEZI U ULICI MATEJEVAČKI PUT

Tokom dana se obavljaju radovi na priključnoj vezi u ulici u opštini Pantelej, u ulici Matejevački put. Zbog intervencije biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u restoranu “Romansa“, i stambenoj zgradi preko puta.

RADOVI U ULICI BULEVAR SVETOG CARA KONSTANTINA

Nastavljaju se radovi od prethodnog dana na magistralnom cevovodu DN 500, u ulici Bulevar Svetog Cara Konstantina, na putu za “Nissal“. Zbog intervencije na vodovodnoj mreži neće biti prekida u vodosnabdevanju.

INTERVENCIJA U SELU PALjINA

Voda na površini, potrebno je osposobljavanje prvog ventila u selu Paljina. Zbog intervencije moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u selu Paljina.

RADOVI NA VEZI U ULICI VASE ALBANCA

Intervencija na priključnoj vezi obavljaće se u ulici Vase Albanca, kod firme “ Mario gradnja“. Zbog intervencije moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u ulici Vase Albanca.

INTERVENCIJA U SELU BELOTINAC

Tokom dana izvodiće se radovi na priključnoj vezi u selu Belotinac, u Zanatskoj ulici. Zbog intervencije moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u selu Belotinac.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com