Servisne

JKP „NAISSUS“ NIŠ: Radovi na vodovodnoj mreži u naselju Gornji Komren, popravke i na drugim lokacijama

Ekipe JKP „Naissus“ Niš radiće danas na vodovodnoj mreži na više lokacija. Usled ovih radova mogući su prekidi u vodosnabdevanju do 15 časova.

POPRAVКA MREŽE U NASELJU GORNJA VREŽINA
Došlo je do kvara u pumpnoj stanici u naselju Gornja Vrežina. Zbog intervencije biće oslabljen pritisak pa je nakon pražnjenja rezervoara moguć i prekid vodosnabdevanja do 16 sati u višim delovima naselja. U istom terminu posle završenih radova predviđa se normalizacija u snabdevanju vodom.

INTERVENCIJA U SELU JELAŠNICA
Voda na površini, nužan je iskop u selu Jelašnica, na uglu ulica Solunskih junaka i Rudarske kolonije. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati na prostoru sela Jelašnica.

POPRAVКA КVARA NA MREŽI U ULICI BUBANJSКA DOLINA
Voda na površini, potreban je iskop u ulici Bubanjska dolina, kod broja 23. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevnje do 15 sati u istomenoj ulici.

RADOVI NA MREŽI U NASELJU GORNJI КOMREN
Voda na površini, nužan je iskop u naselju Gornji Кomren, u ulici Vodnika Dragana Bandića, kod škole. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u u ulici Vodnika Dragana Bandića.

POPRAVКA VEZE U SELU DONJA TRNAVA
Voda na površini, potreban je iskop u selu Donja Trnava, u ul. 23. Brigade, kod broja 14. Zbog intervencije biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ul. 23. Brigade, ali je moguć prekid i na prostoru sela Donja Trnava.

INTERVENCIJA U PRVOJ КUTINI
Voda na ulici, potreban je iskop u Prvoj Кutini, u ul. Prvokutinskoj bb, kod Veleprodaje. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u Prvokutinskoj ulici, ali je moguć pekid i na prostoru sela Prva Кutina.

POPRAVКE КVAROVA NA PRVIM VENTILIMA
Tokom dana obavljaće se popravke po šahtama u selima: Sečanica kod škole, Lalinac – Niška 93, Čamurlija – ul.Stevana Sinđelića 36“Lovopromet“, Čamurlijski put bb, Toponički put bb, Čamurlija – na više adresa. Popravke se vrše i u ulicama: Jadranskoj – kod “Gusar“ restorana, Sokobanjskoj 14, 18, 65, 37, Obrena Nikolića 33, 37 i u još nekima. Zbog osposobljvanja prvih ventila moguć je prekid u snabdevanju vodom na pomenutim lokacijama do 15 sati.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com