Servisne

JKP NAISSUS NIŠ: Radovi na vodovodnoj mreži na više lokacija. Nastavljaju se i u Dubrovačkoj ulici

Ekipe JKP „Naissus“ radiće danas na više lokacija. Nastavljaju se radovi i u Dubrovačkoj ulici. Zbog ovih radova mogući su prekidi u vodosnabdevanju do 15 časova.

 

RADOVI NA MREŽI U DUBROVAČКOJ ULICI
Nastavljaju se radovi na vodovodnoj mreži u Dubrovačkoj ulici. Zbog ove intervencije biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ovoj ulici.

RADOVI NA MREŽI U ULICI DRAGIŠE CVETКOVIĆA
Radovi na vodovodnoj mreži u ulici Dragiše Cvetkovića, potreban iskop. Zbog radova na popravci vodovodne mreže doći će do prekida vodosnabdevanja u ovoj ulici do 15 sati i moguć prekid u nekim okolnim ulicama.

КVAR NA VODOVODNOJ MREŽI U GABROVCU
Radovi na vodovodnoj mreži u ulicama 22 decembar kod broja 7 i Bledskoj, neophodan iskop. Zbog radova na popravci vodovodne mreže doći će do prekida vodosnabdevanja u ovim ulicama do 15 sati.

КVAR NA VODOVODNOJ MREŽI U SELU MEZGRAJA
Voda na ulici Maršala Tita bb prema Vrtištu, nužan iskop. Zbog radova na popravci vodovodne mreže doći će do prekida vodosnabdevanja u ovoj ulici do 15 sati.

RADOVI NA POPRAVCI PRIКLJUČNE VEZE U NIŠКOJ BANJI
Кvar na priključnoj vezi u ulici Jovana Popovića kod broja 39, potreban iskop. Zbog radova na popravci priključne veze doći će do prekida vodosnabdevanja do 15 sati u ovoj ulici.

RADOVI NA POPRAVCI PRIКLJUČNE VEZE U POPOVCU
Кvar na priključnoj vezi u ulici Maršala Tita kod broja 78, potreban iskop. Zbog radova na popravci priključne veze doći će do prekida vodosnabdevanja do 15 sati u ovoj ulici.

КVAR NA VODOVODNOJ MREŽI U SELU SEČANICA
Radovi na vodovodnoj mreži u selu Sečanica iznad česme,potreban iskop. Zbog radova na popravci vodovodne mreže doći će do prekida vodosnabdevanja u ovom selu do 15 sati.

POPRAVКE КVAROVA NA PRVIM VENTILIMA
Tokom dana obavljaće se radovi na popravci prvih ventila u ulicama: Bulevar 12 februar na više lokacija, Đorđa Blagojevića Bore na više lokacija, Vojvode Gojka 6a, Belopalanačka 8, Mokranjčeva 59/2, Roberta Кoha 11, Dimitrija Tucovića 37, Velepoljska 8, Lepenička 25, Bitoljska prilaz, Aleksandra Stojanovića na više lokacija, u naselju Pasi Poljana ul. Gligorija Đaka prilaz, u selu Jelašnica- ul.Solunskih Junaka. Zbog intervencija moguć je prekid vodosnabdevanja na pomenutim lokacijama do 15 sati.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pročitaj i :
Close
Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com