Servisne

JKP „Naissus“: Neodložni radovi na vodovodnoj mreži na više lokacija

Zbog radova na vodovodnoj mreži stanovnici nekoliko ulica u Nišu ostaće bez vode. Normalizacija se prema saopštenju JKP „Naissus“ očekuje do 15 časova.

Ulica Vojvode Vuka
Obavljaju se neodložni radovi na vodovodnoj mreži u ulici Vojvode Vuka. Zbog intervencije biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulicama Vojvode Vuka, Prešernovoj i Primorskoj.

Ulica Romanijska br. 5
Voda na ulici, potreban je iskop u Romanijskoj ulici, kod broja 5. Zbog aktivnosti na popravci vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u Romanijskoj ulici.

Ulica Milentijeva br.5
Voda na površini, nužan je iskop u ulici Milentijevoj, kod broja 5. Zbog radova na popravci priključne veze u prekidu je vodosnabdevanje do 15 sati u delu ulice Milentijeve, oko mesta kvara (10-ak domaćinstava).

Ulica Gorička br.69a
Voda na ulici, potreban je iskop u Goričkoj ulici, kod broja 69a. Zbog intervencije na vodovodnoj mreži biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u Goričkoj ulici (moguć prekid u delu ulice pored mesta kvara).

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com