Servisne

JKP “Naissus”: Nastavak radova u ulici Dimitrija Tucovića i iskop na Trgu Mije Stanimirovića

JKP “Naissus” radiće danas na otklanjanju kvarova na vodosnabdevanja na više lokacija.

RADOVI U ULICI SEDMI JULI
Tokom dana nastaviće se radovi u ulici Sedmi juli. Zbog postupka novog priključenja na vodovodnu mrežu biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u delu ulice Sedmi juli, na prostoru od Svetosavske do ulice Strahinjića Bana.

RADOVI NA MREŽI U ULICI PETRA SERATLIĆA

Obavljaće se prethodnog dana najavljeni radovi na priključenju privatne klinike u ulici Petra Seratlića. Zbog intervencije na vodovodnoj mreži biće u prekidu vodosnabdevanje od 9 do 13 sati u ulici Petra Seratlića, i moguć prekid u delu Univerzitetskog Kliničkog centra, kome je na raspolaganju za dodatne informacije Služba za održavanje vodovodne mreže JKP“Naissus“Niš, na telef. 018/502-621.

NASTAVAK RADOVA U ULICI DIMITRIJA TUCOVIĆA I ISKOP NA TRGU MIJE STANIMIROVIĆA

Priprema se prethodnog dana najavljeni iskop, na uglu ulica Dimitrija Tucovića i Nikodija Stojanovića Tatka, i novi iskop na Trgu Mije Stanimirovića. Zbog popravke vodovodne mreže DN 300, biće u prekidu vodosnabdevanje od 9 do 15 sati u ulici Nikodija Stojanovića Tatka, i ulici Dimitrija Tucovića, na prostoru od Apelacionog suda pa nadalje,bez vode biće u severozapadnoj industrijskoj zoni, naselju Ledena Stena, naselju Deveti maj, i selima Čokot, Gornje i Donje Međurovo.

KVAR NA MREŽI U ULICI JANISA JANULISA

Tokom dana obavljaće se radovi priključenja privrednog subjekta na vodovodnu mrežu u ulici Janisa Janulisa. Zbog tehnološkog postupka moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u ulici Janisa Janulisa.

RADOVI U BALKANSKOJ ULICI

Voda sa ulice odlazi u objekat ispred priključne šahte, potreban je iskop u Balkanskoj ulici, kod broja 15. Zbog popravke priključne veze moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u Balkanskoj ulici.

KVAR NA VEZI U GORNjOJ VREŽINI

Voda u dvorištu, potrebna je intervencija u Gornjoj Vrežini, u ulici Alempija. Zbog osposobljavanja priključne veze biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Alempija.

RADOVI U ULICI MILOVANA KRSTIĆA

Tokom dana obavljaće se radovi na priključenju privrednog subjekta na vodovodnu mrežu u ulici Milovana Krstića. Zbog tehnološkog postupka moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u ulici Milovana Krstića.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com