Servisne

JKP “Naissus”: Nastavak radova u uglu ulica Studeničke i Milenka Stojkovića

JKP “Naissus” radiće danas na otklanjanju kvarova na više lokacija.

NASTAVAK RADOVA NA UGLU ULICA STUDENIČKE I MILENKA STOJKOVIĆA

Nastavljaju se radovi na uglu ulica Studeničke i Milenka Stojkovića. Zbog popravke vodovodne mreže f 100 moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u ulici Milenka Stojkovića.

KVAR NA VEZI U ULICI IGMANSKOJ

Nastavljaju se radovi u Igmanskoj ulici, kod broja 50. Zbog popravke priključne veze biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u delu ulice Igmanske, na prostoru kao i prethodnog dana.

RADOVI U NIŠKOJ BANjI

Voda na površini, potreban je iskop u Niškoj Banji, u ulici Ruzveltovoj bb, na putu za novo groblje. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u Ruzveltovoj ulici.

KVAR NA MREŽI U SELU TRUPALE

Voda na površini, potreban je iskop u selu Trupale, u ulici Cara Lazara, kod broja 29. Zbog radova na popravci vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Cara Lazara, i moguć prekid na prostoru sela Trupale.

RADOVI NA MREŽI NA MRAMORSKOM BRDU

Tokom dana obaviće se prevezivanje priključne veze na Mramorskom brdu, kod VP“Južna Morava“. Zbog radova moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati na Mramorskom brdu i selu Mramor

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com