Servisne

JKP „Naissus“: Nastavak radova u naselju Gornja Vrežina

JKP „Naissus“ radiće danas na otklanjanju kvarova na vodosnabdevanju na nekoliko lokacija u gradu.

POPRAVKA KVARA U SELU TRUPALE

Voda na ulici, potreban je iskop u selu Trupale, u ul. Knjaza Miloša, kod broja 13. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Knjaza Miloša, ali je moguć prekid i na prostoru sela Trupale.

NASTAVAK RADOVA U NASELjU GORNjA VREŽINA

Nastavljaju se radovi na zameni deoničnog zatvarača od prethodnih dana u naselju Gornja Vrežina, u Iveričkoj ulici. Zbog popravke vodovodne mreže moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u naselju Gornja Vrežina.

POPRAVKA KVARA U NIŠKOJ BANjI

Voda na površini, nužan je iskop u Niškoj Banji, u ulici Kraljevića Marka bb, kod kafane Devet Jugovića. Zbog popravke vodovodne mreže moguć je prekid vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Marka Kraljevića.

INTERVENCIJA U ĆURLINSKOJ ULICI

Voda na površini, potreban je iskop u MIN-ovom naselju, u Ćurlinskoj ulici, kod broja 7. Zbog popravke priključne veze biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u Ćurlinskoj ulici.

POPRAVKA KVARA U NASELjU MEDOŠEVAC

Voda na asfaltu, potreban je iskop u naselju Medoševac, u ul. Park prijateljstva, kod broja 1. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Park prijateljstva, ali je moguć prekid i u okolnim ulicama Svetozara Markovića i Nišavske gradine.

POPRAVKE KVAROVA NA PRVIM VENTILIMA

Tokom dana obavljaće se radovi na osposobljavanju prvih ventila u selu Gabrovac, na više adresa, selu i na putu za Donje Vlase, na više adresa, nastavljaju se popravke u šahtama u Pasi Poljani, u ulicama: Kosačkoj, Braće Mrnjavčevića, Šumarskoj-prilaz, Radivoja Koraća i dr. Zbog intervencija moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati na pomenutim lokacijama.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com