Servisne

JKP “Naissus”: Nastavak radova u Donjoj Vrežini

JKP “Naissus” radiće danas na otklanjanju kvarova na vodosnabdevanju na više lokacija u gradu.

NASTAVAK RADOVA U DONjOJ VREŽINI

Nastavljaju se radovi od prethodnog dana u naselju Donja Vrežina, na uglu ulica Vrežinski bulevar i Marislava Radosavljevića. Voda se pojavila u istoj ulici kod brojeva 12 – 14, i potreban je iskop u tom delu. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Marislava Radosavljevića.

RADOVI U NASELjU PASI POLjANA

Tokom dana će se obavljati radovi na vodovodnoj mreži u naselju Pasi Poljana, u ulici Vladislava Ribnikara, kod broja 41. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Vladislava Ribnikara.

RADOVI NA PRIKLjUČNOJ VEZI U ULICI BORIVOJA STEVANOVIĆA

Obavljaju se radovi na priključnoj vezi u ulici Borivoja Stevanovića. Zbog intervencije moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u ulici Borivoja Stevanovića.

POPRAVKE KVAROVA PO ŠAHTAMA U PASI POLjANI I NIŠKOJ BANjI

Voda puni šahte, potrebno je osposobljavanje prvih ventila u naselju Pasi Poljana, u ulicama: 1300 kaplara prilaz, i 1300 kaplara broj 14, Šumarskoj, prilaz II, i više intervencija u Braće Mrnjavčević. Radovi će se obavljati i u Niškoj Banji, u ulici Ruzveltovoj. Zbog popravki priključnih veza moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati na pomenutim lokacijama.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com