Servisne

JKP “Naissus”: Nastavak radova na Toponičkom putu

JKP “Naissus” radiće danas na otklanjanju kvarova na vodosnabdevanju na nekoliko lokacija.

NASTAVAK RADOVA NA TOPONIČKOM PUTU

Neophodan je nastavak radova na Toponičkom putu, kod pumpne stanice “Nais“. Zbog intervencije u mašinskom delu biće u prekidu vodosnabdevanje od 9 do 13 sati u delu Toponičkog puta, na prostoru od Čamurlije do Gornje Toponice.

RADOVI NA VEZI U ULICI SVETOLIKA RANKOVIĆA

U toku su radovi na vezi u ulici Svetolika Rankovića. Zbog intervencije neće biti prekida u vodosnabdevanju.

POPRAVKA KVARA U SELU DONjA TRNAVA

Voda na površini,potrebna je intervencija u selu Donja Trnava, u ul. Ljubisava Simića, kod broja 5. Zbog popravke priključne veze biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Ljubisava Simića.

POPRAVKA KVARA U ULICI GABROVAČKI PUT

Nastavljaju se radovi od prethodnog dana u ulici Gabrovački put II deo bb. Zbog popravke priključne veze moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u ulici Gabrovački put II deo, i selu Gabrovac.

POPRAVKE KVAROVA NA PRVIM VENTILIMA

Tokom dana obavljaće se radovi na osposobljavanju prvih ventila u selima: Mezgraja – u ulicama: Maršala Tita, na više adresa, Koče Popovića; Donja Trnava; Niška Banja – Carice Teodore; naselje Branka Bjegovića – na više adresa. Zbog radova mogući su prekidi vodosnabdevanja do 15 sati na pomenutim lokacijama.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com