Servisne

JKP “Naissus”: Nastavak radova na Nišavskom keju

JKP “Naissus” radiće danas na otklanjanju kvarova na vodosnabdevanju na nekoliko lokacija u Gradu.

NASTAVAK RADOVA NA NIŠAVSKOM KEJU

Nastavljaju se radovi na saniranju havarije na Nišavskom keju, na ulivu Gabrovačke reke u Nišavu. Zbog osposobljavanja vodovodne mreže, nužna je popravka pored zida šahte, i moguć je prekid ili oslabljen pritisak u mreži do 15 sati u ulici Krive livade, ul. Narodnih heroja, delu naselja Duvanište i tržnog centra“Merkator“. U delu naselja Duvanište moguć je prekid na prostoru od ulica: 27. Mart, Naserove i Radoja Dakića do Đerdapske i dela Branka Miljkovića.

RADOVI U SELU BELOTINAC SA PREKIDOM VODOSNABDEVANjA

Nastavlja se intervencija na izradi priključne veze u selu Belotinac, za osnovnu školu “ Vuk Karadžić“ u ulici Njegoševoj, kod broja 35. Zbog radova na povezivanju vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati za žitelje u selu Belotinac.

POPRAVKA KVARA U KNEZ SELU

Voda na površini, potreban je iskop u Knez Selu, u ulici Svetog Romana, ispod starog groblja. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u Knez Selu.

KVAR U SELU JELAŠNICA

Kvar je na Studenskom cevovodu DN 500 mm, potreban je iskop u selu Jelašnica, u naselju Veternik. Zbog popravke vodovodne mreže neće biti prekida u snabdevanju vodom.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com