Servisne

JKP “Naissus”: Nastavak popravke kvarova na priključnim vezama i u šahtama

JKP “Naissus” radiće danas na otklanjanju kvarova na vodosnabdevanju na nekoliko lokacija u gradu.

Kvar na vodovodnoj mreži u Dimitrija Tucovića

Radovi na popravci havarije na vodovodnoj mreži obaviće se u blizini Veterinarskog specijalističkog instituta „Niš“ u ulici Dimitija Tucovića. Početak radova planiran je za 9 sati. Za vreme trajanja radova doćiće do prekida vodosnabdevanja u ovoj ulici, kao i na potezu koji prati ulicu Dimitrija Tucovića, odnosno u naseljima Ledena Stena, Milka Protić i 9. maj. Prekid u snabdevanju vodom se očekuje i u selima Čokot, Lalinac, Lalinskim Pojatama, Krušcu, Mramoru i Mramorskom brdu. Zaršetak radova i uspostavljanje normalnog vodosnabdevanja planirano je do 15 sati.

Kvar na vodovodnoj mreži u Donjem Međurovu

Kvar na vodovodnoj mreži u kod škole u Donjem Međurovu, potrebno raskopavanje. Zbog radova na popravci vodovodne mreže vodosnabdevanje u ovom selu će biti u prekidu do 15 sati.

Kvar na priključnoj vezi u Gornjoj Vrežini

Kvar na vodovodnoj mreži u starom vikend naselju u Gornjoj Vrežini, nužan iskop. Zbog radova na popravci kvara, doćiće do prekida vodosnabdevanja u Gornjoj Vrežini do 15 sati.

Nastavak popravke kvarova na priključnim vezama i u šahtama korisnika

Ekipe će danas izvoditi radove na popravci priključnih veza i u šahtama korisnika u sledećim ulicama: Babičkog Odreda, Zdravke Vučković, Marka Jovanovića i Kovanlučkoj.

Zbog radova na popravci priključnih veza mogući su prekidi vodosnabdevanja u ovim ulicama do 15 sati.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com