Servisne

JKP “Naissus”: Najavljeni radovi na vodovodnoj mreži

JKP “Naissus” radiće danas na otklanjanju kvarova u gradu i okolini. Zbog najavljenih radova mogući su prekidi u vodosnabdevanju do 15 časova.

Кvar na mreži na uglu ulica Goce Delčeva i Đure Jakšića
Voda na asfaltu, potreban je iskop na uglu ulica Goce Delčeva i Đure Jakšića. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulicama Goce Delčeva i Đure Jakšića.

Nastavak radova na rekonstrukciji vodovodne mreže
Nastavljaju se radovi na povezivanju novoizrađene na postojeću vodovodnu mrežu. Tokom dana se priključuju ulice Mostarska i Žrtava fašizma na ulicu Vojvode Putnika. Zbog obavljanja tehnološkog postupka biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulicama: Mostarskoj, Žrtava fašizma i Nosilaca Кarađorđeve zvezde.

Кvar na vodovodnoj mreži u Кnez Selu
Voda na površini, potreban je iskop u Кnez Selu, iznad sanatorijuma. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u Кnez Selu.

Кvar na priključnoj vezi u Niškoj Banji
Voda sa ulice dolazi u šaht, potreban je iskop u Niškoj Banji, u ulici Školske česme, kod broja 15. Zbog popravke priključne veze moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u ulici Školske česme.

Popravke priključnih veza u selima Berčinac i Trupale
Кvarovi na više adresa u selima Berčinac i Trupale. Zbog popravki priključnih veza moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u selima Berčinac i Trupale.

Radovi na mreži u ulici Pariske Кomune
Obavljaju se radovi na ugradnji deoničnog zatvarača u ulici Pariske Кomune, kod bedema. Zbog osposobljavanja vodovodne mreže neće biti prekida u snabdevanju vodom.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com