Servisne

JKP „Naissus: Moguć prekid vodosnabdevanja u Gornjem Matejevcu

JKP „Naissus“ radiće danas na otklanjanju kvarova na vodosnabdevanju na nekoliko lokacija u gradu.

POPRAVKA MREŽE U GORNjEM MATEJEVCU

Voda na površini, nužan je iskop u Gornjem Matejevcu, u ul. Hajduk Veljkovoj, kod broja 26, ili kod trafoa. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u Hajduk Veljkovoj, ali je moguć prekid i na prostoru naselja Gornji Matejevac.

POPRAVKA KVARA U SELU JELAŠNICA

Voda na površini, potrebne su dve intervencije u selu Jelašnica, u ulici Braće Cvetanovića, kod brojeva 24 i 34. Zbog popravki priključnih veza biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Braće Cvetanovića, ali je moguć prekid i na prostoru sela Jelašnica.

INTERVENCIJA NA MREŽI U SELU POPOVAC

Voda na površini, nužan je iskop u selu Popovac, u Baštovanskoj ulici, kod broja 16. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u Baštovanskoj ulici.

POPRAVKA KVAROVA U SELU TRUPALE

Voda na ulici, nužan je iskop u selu Trupale, u ulici Nišavskoj, kod brojeva 12. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u Nišavskoj ulici, ali je moguć prekid i na prostoru sela Trupale.

POPRAVKE KVAROVA NA PRVIM VENTILIMA

Tokom dana obavljaće se radovi na osposobljavanju prvih ventila u selima: Gornje Međurovo, Knežica, Belotinac, Bubanj selo, naselje Deveti maj. Popravke u šahtama radiće se u ulicama: Majke Jevrosime, Kralja Stefana Prvovenčanog, Voždovoj i još nekim. Zbog intervencija moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati na pomenutim lokacijama.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com