Servisne

JKP “Naissus”: Manji prekidi u vodosnabdevanju na više lokacija

Zbog kvarova na vodovodnoj mreži mogući su manji prekidi u vodosnabdevanju na više lokacija, upozorava JKP Naissus.

Objašnjavaju da je do kvara došlo na priključnoj vezi u Mokranjčevoj ulici II prilaz br.13. Zbog radova na zameni prvog ventila biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati, u delu Mokranjčeve ulice (II prilaz).

Došlo je do kvara i na priključnoj vezi u naselju Medoševac, u ulici Maršala Tita br.32. Zbog radova na zameni prvog ventila moguć prekid vodosnabdevanja do 14 sati, u selima Medoševac i Popovac.

Danas se obavljaju radovi na priključnoj vezi u selu Gabrovac. Zbog intervencije na delu vodovodne mreže biće manjeg prekida u vodosnabdevanju dela sela do 15 sati, nakon čega se sistem vraća u stanje redovnog vodosnabdevanja.

Detektovan je kvar na priključnoj vezi u Donjoj Vrežini, u ulici Bagremovoj br.1. Zbog radova na osposobljavanju servisnog ventila biće manjeg prekida u vodosnabdevanju dela naselja Donja Vrežina do 15 sati.

Došlo je do intervencije na priključnoj vezi u ulici Žikice Jovanovića Španca br.54. Zbog radova na zameni prvog ventila biće manjeg prekida u vodosnabdevanju do 15 sati, u istoj ulici.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com