Servisne

JKP “Naissus”: Kvarovi, planirani radovi i prekidi u vodosnabdevanju

JKP “Naissus” radiće danas na otklanjanju kvarova na vodosnabdevanju na više lokacija u gradu.

NASTAVAK RADOVA U DONjOJ VREŽINI

Nastavljaju se radovi od prethodnog dana u naselju Donja Vrežina, u ulici Marislava Radosavljevića bb, i osposobljavanje šiber ventila na uglu ulica Knjaževačke i Dr Petra Petrovića. Zbog obimnih radova biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Marislava Radosavljevića, i moguć prekid na širem prostoru naselja Donja Vrežina.

KVAR NA MREŽI U SELU ALEKSANDROVO

Voda na površini, potreban je iskop malim bagerom kod prve kuće desno od znaka“Aleksandrovo“. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati, na prostoru sela Aleksandrovo.

POPRAVKA KVARA NA ČAMURLIJSKOM PUTU

Voda na površini, potreban je iskop na Čamurlijskom putu bb, kod vulkanizera. Zbog popravke priključne veze moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u delu Čamurlijskog puta.

Zbog radova na prvom ventilu zbog vode u šahti u Rudničkoj ulici, I prilaz br. 1/E. Zbog popravke priključne veze moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u delu ulice Rudničke i I prilazu.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com