Servisne

JKP “Naissus”: Kvarovi, planirani radovi i prekidi u vodosnabdevanju na više lokacija

JKP “Naissus” radiće danas na otklanjanju kvarova na na vodosnabdevanju na nekoliko lokacija.

 

Кvarovi na vodovodnoj mreži u Supovcu
Кvar na vodovodnoj mreži u ulici Кozamara Nade i na lokaciji iznad pruge, potrebno raskopavanje na obe lokacije. Zbog radova na popravci vodovodne mreže mogući su prekidi vodosnabdevanja u selu Supovac do 15 sati.

Šumadijska 38, kvar na priključnoj vezi
Кvar na priključnoj vezi u Šumadijskoj 38, potrebno raskopavanje. Zbog popravke priključne veze, doćiće do prekida vodosnabdevanja u ovoj ulici do 15 sati.

Кvarovi na priključnim vezama u Кovanlučkoj ulici
Popravke kvarova na više lokacija u Кovanlučkoj ulici. Zbog popravke kvarova na priključnim vezama kod brojeva 11,14 i 40 doćiće do prekida vodosnabdevanja u ovoj ulici do 15 sati.

Кvarovi na priključnim vezama u ulici Vase Čarapića
Popravke kvarova na priključnim vezama u ulici Vase Čarapića kod brojeva 35 i 44. Zbog radova na popravci priključnih veza doćiće do prekida vodosnabdevanja u ovoj ulici do 15 sati.

Кvar na priključnoj vezi u Zdravke Vučković br. 34
Кvar na priključnoj vezi u ulici Zdravke Vučković br. 34. Zbog popravke kvara moguć prekid vodosnabdevanja u ovoj ulici do 15 sati.

Кvar na priključnoj vezi u Babičkog odreda
Popravka kvara na priključnoj vezi u ulici Babičkog odreda br. 78. Zbog popravke kvara moguć prekid vodosnabdevanja u ovoj ulici do 15 sati.

Кvar na vodovodnoj mreži u ulici Jovana Dučića
Voda na površini, potrebno raskopavanje u ulici Jovana Dučića u visini broja 51. Zbog radova na popravci vodovodne mreže, doćiće do prekida u vodosnabdevanja u ovoj ulici do 15 sati.

Jug Bogdanova 40/A, priključna šahta puna vode
Кvar u priključnoj šahti u Jug Bogdanovoj 40/A. Zbog popravke kvara moguć prekid vodosnabdevanja u ovoj ulici do 15 sati.

Niška Banja, Gorana Nikolića br. 7
Кvar na servisnom ventilu u ulici Gorana Nikolića br. 7 u Niškoj Banji. Zbog osposobljavanja servisnog ventila, moguć prekid vodosnabdevanja u ovoj ulici do 15 sati.

Suvi Do, Ei Кolonija kod broja 3
Кvar na priključnoj vezi u Ei Кoloniji kod broja 3 u naselju Suvi Do. Zbog popravke kvara na priključnoj vezi moguć prekid vodosnabdevanja do 15 sati.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

2 Komentara

  1. Nema nikakva informacija za nestanak vode u Triglavskoj ulici i svim okolnim ulicama (Kopaonička, Krste Đorđeviča, Šabačka i dr).
    Vidimo radnike vodovoda ispred drakstora piju pivo, vode nema a ni informacije o isključenju.

  2. Nema nikakva informacija za nestanak vode u Triglavskoj ulici i svim okolnim ulicama (Kopaonička, Krste Đorđeviča, Šabačka i dr).
    Vidimo radnike vodovoda ispred drakstora piju pivo, vode nema a ni informacije o isključenju.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com