Servisne

JKP “Naissus”: Kvarovi na vodovodnoj mreži

Ekipe JKP Naissus Niš radiće danas na popravci kvarova na vodovodnoj mreži na više lokacija. Usled radova mogući su prekidi u vodosnabdevanju do 15 časova.

Selo Hum
Nastavak radova od prethodnog dana u selu Hum, u ulicama Braće Janković i Danila Price. Zbog radova na popravci vodovodne mreže u prekidu je vodosnabdevanje do 15 sati u selu Hum.

Bubanj selo, ulica Prvomajska bb
Voda na početku ulice, potreban je iskop u Prvomajskoj ulici bb, u Bubanj selu. Zbog radova na popravci vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u delu Bubanj sela (Prvomajska ulica).

Selo Donje Međurovo, ul. Ćirila i Metodija br. 3
Voda na površini, nužan je iskop u ulici Ćirila i Metodija, kod br. 3 u selu Donje Međurovo. Zbog radova na popravci vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Ćirila i Metodija.

Ulica Vase Pelagića br. 3
Voda na ulici, potreban je iskop u ulici Vase Pelagića, kod broja 3. Zbog radova na popravci vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati na prostoru od Кnjaževačke ulice do reke Nišave.

Ulica Vojvode Mišića br. 54
Voda curi u zemljanom delu ispod žive ograde, potreban je iskop u ulici Vojvode Mišića, kod br. 54. Zbog radova na popravci vodovodne mreže moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u delu ulice Vojvode Mišića, od ul. Vojvode Tankosića do Bulevara Nemanjića.

Ulica Igmanska bb
Obavljaju se od juče najavljeni radovi na vodovodnoj mreži u Igmanskoj ulici. Zbog intervencije u prekidu je vodosnabdevanje do 15 sati u višim delovima Igmanske ulice, i okolnim ulicama: Trsteničkoj, Crvena zvezda i Trajka Jovanovića.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com