Servisne

JKP „Naissus“: Kvarovi na vodovodnoj mreži, voda na ulicama

Ekipe JKP Naissus Niš radiće danas na popravci kvarova na vodovodnoj mreži na više lokacija. Usled radova mogući su prekidi u vodosnabdevanju do 15 časova.

Ugao ulica Topličine i Jugovićeve
Voda na ulici, nužno je raskopavanje na dve lokacije u Topličinoj ulici, ispred broja 2 i na raskrsnici sa Jugovićevom ulicom. Zbog radova na popravci vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u Topličinoj ulici i na prostoru od Trga Кralja Aleksandra do Obilićevog venca. Za vreme dok traje intervencija Topličina ulica će biti zatvorena za saobraćaj.

Foto: JKP „Naissus“

Selo Gornji Matejevac
Voda na površini, potrebne su intervencije na više lokacija u Gornjem Matejevcu, u Sinđelićevoj ulici, kod br. 20, Gavrila Principa i Livađanskoj. Zbog radova na popravci vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u Gornjem Matejevcu.

Selo Trupale, ul. Popovačka br.11
Voda na ulici, potreban je iskop u Popovačkoj ulici, kod br. 11, u selu Trupale. Zbog radova na popravci vodovodne mreže moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u selu Trupale.

Selo Popovac, ul. Mileta Đurđanovića br.81
Voda na ulici, nužan je iskop u ulici Mileta Đurđanovića, ispred br. 81, u selu Popovac. Zbog radova na popravci priključne veze biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u selu Popovac. Za vreme dok traje intervencija, ulica Mileta Đurđanovića će biti zatvorena za saobraćaj.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com