Servisne

JKP “Naissus”: Kvarovi na vodovodnoj mreži na nekoliko lokacija

Ekipe JKP “Naissus” radiće danas na vodovodnoj mreži. Usled ovih radova stanovnici u pojedinim mestima neće imati vodu.

 

Ulica Vase Čarapića br. 98
Voda na ulici, nužan je iskop u ulici Vase Čarapića, kod broja 98. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Vase Čarapića.

Ulica Gorička br. 55a
Slab je pritisak i nastavak radova od petka u Goričkoj ulici, kod broja 55a. Zbog popravke vodovodne mreže moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u Goričkoj ulici.

Novo Selo, ul. Branislava Mišića Кamenka br. 12
Voda na površini, potreban je iskop malim bagerom u ulici Branislava Mišića Кamenka br. 12, u naselju Novo Selo. Zbog radova na popravci vodovodne mreže moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u ulici Branislava Mišića Кamenka.

Naselje Brzi Brod
Кvarovi u šahtama i osposobljavanje priključnih ventila na više lokacija (ulice: Pavla Sofrića, Vladimira Milića, Radnička, Petra Stankovića) u naselju Brzi Brod. Zbog popravke priključnih veza moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati na prostoru celog naselja Brzi Brod.

Ulica Majakovskog
Radovi na priključnim vezama u ulici Majakovskog. Zbog zamene vodomera na više adresa, moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u ulici Majakovskog.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pročitaj i :
Close
Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com