Servisne

JKP “Naissus”: Кvarovi na vodovodnoj mreži na nekoliko lokacija

Ekipe JKP “Naissus” radiće danas na vodovodnoj mreži. Usled ovih radova stanovnici u pojedinim mestima neće imati vodu.

 

Ulici Vojvode Mišić, kod Vatrogasne stanice
Кvar na vodovodnoj mreži u ulici Vojvode Mišića, kod Vatrogasne stanice. Zbog radova na popravci vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u delu ulice Vojvode Mišića, od ulice Bulevar Nemanjića do ulice Bulevar dr Zorana Đinđića. Bez vode biće ulice: Jovana Skerlića, Zelengorska, deo Vojvode Tankosića i deo Dragiše Cvetkovića. Vatrogasna stanica imaće prekid a Dom zdravlja uredno vodosnabdevanje.

Ulica Bulevar Medijana br. 15
Voda na površini, potrebno je osposobljavanje hidranta u ulici Bulevar Medijana, kod broja 15. Zbog intervencije biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati za korisnike u naselju“Beverli Hils“ (ulice Branka Ćopića i Sterijina).

Selo Sečanica
Voda na ulici, potreban je iskop kod prve autobuske stanice u selu Sečanica. Zbog radova na popravci vodovodne mreže moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u selu Sečanica.

Ulica Nikole Uzunovića br. 47
Voda sa ulice puni šahtu, potreban je iskop u ulici Nikole Uzunovića br.47. Zbog popravke priključne veze biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u delu ulice Nikole Uzunovića.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com