Servisne

JKP “Naissus”: Kvarovi na vodovodnoj mreži i prekidi u vodosnabdevanju u selu Supovac

Ekipe JKP „Naissus“radiće danas na otklanjanju kvarova na vodovodnoj mreži.

Kvar na mreži u selu Supovac.

Voda na površini, nužan je iskop u selu Supovac, kod rezervoara. Zbog kvara i popravke vodovodne mreže biće manjeg prekida u vodosnabdevanju do 15 sati, u selu Supovac. Voda će nestati nakon potrošene količine iz rezervoara.

Nastavak radova na vodovodnoj mreži u selu Mramor

Nastavljaju se radovi na popravci vodovodne mreže u selu Mramor, pored pijace i na Batušinačkom putu bb. Zbog kvarova i popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u selu Mramor i za korisnike na Batušinačkom putu.

Kvarovi na priključnim vezama u selu Sečanica

Voda na površini, potrebne su intervencije na prvim ventilima u selu Sečanica. Zbog osposobljavanja priključnih veza na više lokacija biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u selu Sečanica.

Voda na ulici u selu Jelašnica

Iz tehničkih razloga su od juče odloženi radovi u selu Jelašnica, u zaseoku Hanovi. Zbog osposobljavanja priključne veze biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u delu sela Jelašnica, u zaseoku Hanovi.

Kvar na priključnoj vezi u ulici Đerdapskoj

Voda na površini, potrebna je zamena prvog ventila u Đerdapskoj ulici, kod broja 12. Zbog popravke priključne veze moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u Đerdapskoj ulici.

Kvarovi po šahtama

Voda curi na prvom ventilu, potrebne su intervencije po šahtama na više lokacija: Toponički put bb, naselje Brzi Brod – ul 23. Brigade, selo Jelašnica – ul. Solunskih junaka bb, ul. Branka Bjegovića br. 11, ul. Bulevar 12. februar br. 26. Zbog kvarova i popravke priključnih veza biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati samo na pomenutim adresama.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com