Servisne

JKP Naissus: Kvarovi na vodovodnoj mreži i prekidi u vodosnabdevanju

Ekipe JKP Naissus danas će raditi na više lokacija u gradu.

Naselje Vinik – Borska ulica
Kvar na magistralnom cevovodu od izvorišta“Krupac“ do“Vinika“, potrebno je raskopavanje. Zbog obimne intervencije u prekidu je vodosnabdevanje na prostoru naselja“Vinik“ i Borske ulice. Kako je u pitanju složeni tehnološki postupak završetak radova se predviđa do kraja dana ili će morati da se nastave i narednog. Za vreme dok traje intervencija, auto-cisterna za snabdevanje korisnika pijaćom vodom kretaće se na relaciji od pumpne stanice“Vinik 1“ do pumpne stanice“Vinik 2“.

Naselje Delijski vis, ulica Svrljiškog partizanskog odreda br. 28.
Kvar na vodovodnoj mreži, potrebno je raskopavanje. Zbog radova na popravci oštećenja biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Svrljiškog partizanskog odreda.

Novo Selo, ul. Vlasotinačka br. 16.
Kvar na vodovodnoj mreži, potrebno je raskopavanje. Zbog radova na popravci havarije biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u delu Novog Sela (ulica Vlasotinačka).

Ulica Nikole Uzunovića br. 138.
Voda na ulici, potrebno je raskopavanje. Zbog radova na popravci priključne veze biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Nikole Uzunovića.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com