Servisne

JKP „Naissus“: Kvarovi na vodovodnoj mreži i prekidi u vodosnabdevanju

JKP „Naissus“ radiće danas na otklanjanju kvarova na vodosnabdevanju na nekoliko lokacija.

КVAR NA MREŽI U ULICI КRALJA STEFANA PRVOVENČANOG
Voda na površini asfalta, nužan je iskop u ulici Кralja Stefana Prvovenčanog, kod broja 15. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u delu ulice od benzinske pumpe (skretanje u ul. Lole Ribara) do semafora sa ul. Sedmi juli (kod crkve Sv. Luka).

POPRAVКA MREŽE U ULICI JOVANA RISTIĆA
Voda na površini, nužan je iskop u ulici Jovana Ristića, kod broja 14. Zbog popravke vodovodne mreže moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u ulici Jovana Ristića.

КVAR NA MREŽI U SELU SUPOVAC
Кvar je na potisnom cevovodu, potreban je iskop u selu Supovac. Zbog popravke vodovodne mreže moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u selu Supovac.

POPRAVКA VEZE U MIRNIČКOJ ULICI
Voda na površini, potreban je iskop kolovoz-asfalt u Mirničkoj ulici, kod broja 1/a. Zbog popravke priključne veze moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u Mirničkoj ulici.

POPRAVКA КVARA U SELU JELAŠNICA
Voda puni priključnu šahtu, potrebno je raskopavanje u selu Jelašnica, u ul. Srpskih prosvetitelja, kod broja 28. Zbog popravke priključne veze moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u ulici Srpskih prosvetitelja.

POPRAVКE PRVIH VENTILA U VIŠE ULICA
Voda puni šahte, potrebne su intervencije na osposobljavanju prvih ventila u naselju Deveti maj, u ulicama: Sime Dinića, Кosančićevoj i još nekim. Popravke u šahtama obavljaće se i u selu Sečanica, prema školi i na još par lokacija. Zbog planiranih radova moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati na prostoru sela Lalinac i naselja Gornja Vrežina.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button