Servisne

JKP “Naissus”: Kvarovi na vodovodnoj mreži i prekidi u vodosnabdevanju

JKP “Naissus” radiće danas na otklanjanju kvarova na vodosnabdevanju na nekoliko lokacija u gradu.

NASTAVAK RADOVA U STERIJINOJ ULICI

Nastavljaju se radovi od prethodnog dana u Sterijinoj ulici. Zbog popravke vodovodne mreže moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u Sterijinoj ulici.

KVAROVI NA VEZI NA UGLU ULICA VRANjANSKE I 21. MAJA

Voda probija na kapi servisnog ventila, potreban je iskop na uglu ulica Vranjanske i 21. maja. Zbog popravke priključne veze moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u ulicama Vranjanskoj i 21. Maja.

KVAR NA VEZI U ULICI VOJVODE MIŠIĆA

Voda na površini, potreban je iskop u ulici Vojvode Mišića, kod broja 1. Zbog popravke priključne veze moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u delu ulice Vojvode Mišića, od ul. IX brigade do Dušanove.

POPRAVKA KVARA NA VEZI U ULICI MIRNIČKOJ

Slab pritisak vode sa ulice, potreban je iskop u Mirničkoj ulici, kod broja 23. Zbog popravke priključne veze moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u Mirničkoj ulici.

INTERVENCIJA U ĆURLINSKOJ ULICI

Voda na površini, potreban je iskop u Minovom naselju, u Ćurlinskoj ulici, kod broja 16. Zbog popravke priključne veze moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u Ćurlinskoj ulici.

KVAR NA VEZI U ULICI MOKRANjČEVOJ

Voda na površini, potreban je iskop u Mokranjčevoj ulici, kod broja 38. Ukoliko se tokom dana budu obavljali radovi moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u delu Mokranjčeve ulice, na prostoru gde se obavljaju radovi.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com