Servisne

JKP „Naissus“: Kvarovi na vodovodnoj mreži i prekidi u vodosnabdevanju

JKP „Naissus“ radiće danas na otklanjanju kvarova na vodosnabdevanju na više lokacija u gradu.

ZBOG POPRAVKE MREŽE PREKID VODOSNABDEVANjA U GORNjEM I DONjEM MEĐUROVU

Voda na površini, nužan je iskop na putu za Donje Međurovo, i početak radova na saniranju mreže u Gornjem Međurovu, u ulici Dragoljuba Dimitrijevića. Zbog intervencija biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u selima Gornje Međurovo i Donje Međurovo.

KVAROVI NA MREŽI U GORNjEM MATEJEVCU

Voda na površini, nužanne su dve intervencije u Gornjem Matejevcu, iskop u ulici Karađorđevoj, kod broja 13, i popravka veze u Rajićevoj ulici. Zbog popravke kvarova moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u Gornjem Matejevcu.

INTERVENCIJA U ULICI DIMITRIJA TUCOVIĆA

Voda na asfaltu, potrebno je osposobljavanje servisnog radi zamene prvog ventila u ulici Dimitrija Tucovića, kod broja 51 (kod firme“raniji naziv Žitopek). Zbog popravke priključne veze biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u delu ulice Dimitrija Tucovića, na prostoru pored firme (raniji naziv“Žitopek“).

RADOVI U SELU SEČANICA

Nastavljaju se radovi od prethodnog dana u selu Sečanica, kod stare crkve. Zbog popravke vodovodne mreže moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u selu Sečanica.

INTERVENCIJA U VIKEND NASELjU SUPOVAC

Nakon popravke kvara u selu Sečanica, u planu je intervencija u vikend naselju Supovac. Ukoliko se tokom dana budu obavljali radovi, biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u vikend naselju i selu Supovac.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com