Servisne

JKP “Naissus”: Kvarovi na vodovodnoj mreži i prekidi u vodosnabdevanju

Ekipe JKP Naissus Niš radiće otklanjaće danas kvarove na vodovodnoj mreži na više lokacija.

Ulica Nikole Uzunovića br. 54
Кvar na deoničnom zatvaraču i obavljeno je raskopavanje u ulici Nikole Uzunovića kod br. 54. Nastavak radova je usledio tokom dana zbog nove havarije u neposrednoj blizini prvobitne i završetak intervencije sa obustavom vodosnabdevanja je okončan nešto posle 22 sata. Bez vode su bili korisnici u ul. Nikole Uzunovića i okolnim ulicama (Filipa Filipovića, Vere Blagojević, Bore Vukumirovića, Južnomoravskih brigada i delu ulice Majakovskog). Voda je delimično otvorena, u toku dana se nastavlja sa upuštanjem i očekivanom normalizacijom vodosnabdevanja.

Ulica Ilije Garašanina br. 3
Servisni ventil ne zatvara, potrebno je raskopavanje u ulici Ilije Garašanina br. 3, iza Durlanske pijace. Zbog radova na zameni priključne veze moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u pomenutoj ulici.

Ulica Trebinjska
Кvar na priključnom ventilu u ulici Trebinjskoj, kod Bubanj parka“Šumice“. Zbog radova na priključnoj vezi moguć je prekid u snabdevanju vodom do 15 sati u delu Trebinjske ulice kod Bubanj parka“Šumice“.

Cisterna za sela Rujnik i Hum
U vremenu od 11 do 16 sati biće u obilasku auto-cisterna sa pijaćom vodom, za snabdevanje meštana sela Rujnik i Hum.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com