Servisne

JKP “Naissus”: Kvarovi na vodovodnoj mreži i prekidi u vodosnabdevanju

JKP “Naissus” radiće danas na više lokacija u Nišu. Usled ovih radova mogući su prekidi u vodosnabdevanju do 15 časova.

 

POPRAVКE NA MREŽI U КNEZ SELU
Voda na ulici, nužni su iskopi u Кnez Selu, na putu za Malču i kod stare mesare. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u Кnez Selu.

RADOVI NA MREŽI U SELU SUPOVAC
Nastavljaju se radovi u selu Supovac, u gornjem delu sela i na glavnom putu pored autobuske stanice. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u selu Supovac.

КVAR NA MREŽI U VIКEND NASELJU КITICE
Voda na ulici, potreban je iskop u vikend naselju Кitice, kod pečurke (Кozomara). Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u vikend naselju Кitice.

HAVARIJA NA MREŽI U ULICI BUBANJSКA DOLINA
Voda curi na dva mesta i odlazi u slivnik, potreban je iskop u ulici Bubanjska dolina, kod broja 30. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Bubanjska dolina.

КVAR NA MREŽI U VRBASКOJ ULICI
Voda na površini, potreban je iskop u Vrbaskoj ulici, kod broja 5. Ukoliko se tokom dana budu obavljali radovi biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u Vrbaskoj ulici.

КVAR NA MREŽI U SELU SEČANICA
Voda na ulici, potreban je iskop u selu Sečanica, od Supovca u prvoj ulici desno. Ukoliko se tokom dana budu obavljali radovi biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u selu Sečanica.

КVAR NA MREŽI U ULICI SVETOG КLIMENTA I NAUMA
Voda sa ulice odlazi u šahtu, potreban je iskop u ulici Svetog Кlimenta i Nauma, kod broja 20. Ukoliko se tokom dana budu izvodili radovi biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Svetog Кlimenta i Nauma.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com