Servisne

JKP “Naissus”: Kvarovi na vodovodnoj mreži i prekidi u vodosnabdevanju

JKP “Naissus” radiće danas na više lokacija u Nišu. Usled ovih radova mogući su prekidi u vodosnabdevanju do 15 časova.

 

КVAR NA MREŽI U NJEGOŠEVOJ ULICI
Voda na ulici, nužan je iskop u Njagoševoj ulici, kod hotela“Tami“. Zbog popravke vodovodne mreže moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u III visinskoj zoni, na prostoru od Durmitorske ulice do Кalač brda.

КVAR U ULICI BULEVAR 12. FEBRUAR
Voda na ulici, potreban je iskop u ulici Bulevar 12. Februar, kod muzeja Logor Crveni krst. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u delu ul. Bulevar 12. Februar (muzej Logor Crveni krst).

КVAROVI U SELU LJUBERAĐA
Nastavak radova od prethodnog dana u selu Ljuberađa, na lokacijama: kod groblja, 50m od rezervoara i od mosta prema crkvi. Zbog popravke vodovodne mreže moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u selu Ljuberađa.

NASTAVAК RADOVA U SELU MEZGRAJA
Nastavak radova od prethodnog dana u selu Mezgraja, u ulici Maršala Tita, kod broja 64, i na još jednoj lokaciji. Zbog popravke vodovodne mreže moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u selu Mezgraja.

КVAR NA MREŽI U SELU MRAMOR
Voda na površini, potreban je ručni iskop u selu Mramor, pored restorana“Refren“. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u selu Mramor.

КVAR NA PRIКLJUČNOJ VEZI U SELU LALINAC
Voda na površini, potrebna je intervencija u selu Lalinac. Ukoliko se tokom dana bude obavljala popravka priključne veze biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u selu Lalinac.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com