Servisne

JKP “Naissus”: Kvarovi na vodovodnoj mreži i prekidi u vodosnabdevanju

JKP “Naissus” radiće danas na otklanjanju kvarova na vodovodnoj mreži na nekoliko lokacija.

Nastavljaju se radovi od prethodnog dana u selu Dolac, u glavnoj ulici kod dragstora i kod pružnog prelaza. Zbog popravke vodovodne mreže na dve lokacije biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u selu Dolac.

POPRAVKA KVARA NA VEZI U ULICI KALAČ BRDO

Voda ne prolazi, nužan je iskop zbog pronalaženja šiber ventila u ulici Kalač brdo, kod broja 3. Zbog popravke priključne veze moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u ulici Kalač brdo.

KVAR NA PRIKLjUČNOJ VEZI U NASELjU DEVETI MAJ

Voda puni šahtu, potrebna je zamena prvog ventila u naselju Deveti maj, u ulici Zelenoj, kod broja 17. Zbog popravke priključne veze biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Zelenoj.

RADOVI NA PRIKLjUČNIM VEZAMA U NASELjU MILKA PROTIĆ

Tokom prepodneva će se obavljati intervencije na prvim ventilima u naselju Milka Protić, kod broja 4 i III prilaz, kod broja 12/1. Zbog popravke priključnih veza moguć je manji prekid vodosnabdevanja tokom dana u naselju Milka Protić.

KVAROVI U ŠAHTAMA U SELIMA SEČANICA I ČOKOT

Šahte su pune vode, potrebne su intervencije na prvim ventilima u selima Sečanica i Čokot. Zbog popravki priključnih veza biće u manjem prekidu vodosnabdevanje tokom dana u selima Sečanica i Čokot.

KVAR NA MREŽI U SELU MILjKOVAC

Prijavljen je kvar na mreži, u toku je ispitivanje trase i lociranje mesta havarije. Tokom dana nakon pronaženja mesta kvara obaviće se iskop i popravka vodovodne mreže. Zavisno od početka intervencije biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati, ali je moguće da prekid potraje i duže, do završetka radova.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com