Servisne

JKP “Naissus”: Kvarovi na vodovodnoj mreži i prekidi u vodosnabdevanju

JKP “Naissus” radiće danas na otklanjanju kvarova na nekoliko lokacija u gradu.

Obavlja se prethodno najavljena intervencija u naselju Crvena zvezda, u ulici Dušana Popovića. Zbog popravke vodovodne mreže u prekidu je vodosnabdevanje do 15 sati na prostoru ulice Dušana Popovića, leva strana od mosta kod spomenika Ćele Kula, pa duž ulice do Niške pivare.

RADOVI NA MREŽI U ULICI BULEVAR NEMANjIĆA KOD KRUŽNOG TOKA

U toku su neodložni radovi na vodovodnoj mreži u ulici Bulevar Nemanjića, kod tržnog centra“Lidl“ i kružnog toka. Zbog intervencije moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u ulici Blagoja Parovića i stambeni objekti na prostoru dela ulice Bulevar Nemanjića, leva strana od jednog kružnog toka do drugog.

POPRAVKA HAVARIJE U NASELjU PASI POLjANA

Voda na površini, radovi su odloženi prethodno zbog jake kiše i danas se vrši iskop u naselju Pasi Poljana, u ulici Učitelja Spiridona bb. Zbog popravke priključne veze biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Učitelja Spiridona.

KVAR NA PRIKLjUČNOJ VEZI U NASELjU DEVETI MAJ

Voda curi na prvom ventilu, tokom dana će se obavljati intervencija u naselju Deveti maj, u ulici Pasjačkih partizana. Zbog popravke priključne veze moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u ulici Pasjačkih partizana.

KVAROVI NA PRIKLjUČNIM VEZAMA U SELU VRTIŠTE

Voda puni šahte, potrebne su zamene prvih ventila u selu Vrtište, u ulicama Niškoj i Beogradskoj. Zbog popravke priključnih veza biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u selu Vrtište.

KVAR NA PRIKLjUČNOJ VEZI U SELU MEZGRAJA

Voda na površini, potrebna je zamena prvog ventila u selu Mezgraja, u ulici Jastrebačkoj bb. Zbog osposobljavanja priključne veze biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Jastrebačkoj, i moguć je prekid na prostoru sela Mezgraja.

KVAR NA PRVOM VENTILU U SELU ĆURLINA

Voda puni šahtu, potrebno je osposobljavanje prvog ventila u selu Ćurlina, u ulici Vučka Taskovića bb. Zbog popravke priključne veze moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u selu Ćurlina.

KVAROVI NA PRIKLjUČNIM VEZAMA U SELU DIVLjANA

Voda na ulici, potrebne su intervencije na prvim ventilima na više lokacija u selu Divljana. Zbog osposobljavanja priključnih veza biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u selu Divljana.

 

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com