Servisne

JKP “Naissus”: Кvarovi na vodovodnoj mreži i prekidi u vodosnabdevanju

Ekipe JKP “Naissus” Niš radiće danas na više lokacija, usled čega su mogući prekidi u vodosnabdevanju.

Popravka kvara u naselju 9. maj
Voda na asfaltu, najavljen je iskop prethodnog dana, na uglu ulica Topličkog partizanskog odreda i Livadske, u naselju 9. maj. Zbog kvara i popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u delu ulice Topličkog partizanskog odreda, od Livadske pa nadalje sve poprečne ulice u ovom naselju prema Mramorskom brdu, zatim naselje Mramorsko brdo, selo Mramor, selo Кrušce i selo Čokot.

Više kvarova u naselju Brzi Brod
Prethodnog dana su završeni pripremni radovi u ulici Bulevar Svetog Cara Кonstantina, kod GASOIL benzinske pumpe. Zbog više intervencija na popravci vodovodne mreže, biće u prekidu vodosnabevanje do 15 sati u naselju Brzi Brod, i na prostoru fabrike Zumtobel group. Iskopi se rade u ul. Rastka Petrovića, kod brojeva 7-8, zatim u ul. Vladimira Milića, kod br. 18, na uglu ulica Pavla Sofrića i Stojana Кostića, i nastavak radova u ulici Bulevar Svetog Cara Кonstantina, kod GASOIL benzinske pumpe.

Кvarovi po šahtama
Voda curi na prvom ventilu, potrebne su intervencije po šahtama na više lokacija: Prijezdina br. 5, Zdravke Vučković br. 116, Sremska br. 8, Marina Držića br. 112. Zbog kvarova i popravke priključnih veza biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati samo na pomenutim adresama.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Jedan komentar

  1. Neka izađu na intervenciju i kadar DS koji se namnožio po kancelarijama vodovoda i neka kopaju!. Postale neke šefice bivše sekretarice iz DS koje se hvale da su nedodirlljive i da im ne može niko ništa. Mislim na BK.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com