Servisne

JKP “Naissus”: Kvarovi na vodovodnoj mreži i prekidi u vodosnabdevanju

Ekipe JKP Naissus Niš radiće otklanjaće danas kvarove na vodovodnoj mreži na više lokacija.

Ulica Naserova bb
Кvar na vodovodnoj mreži AC DN 150mm i voda je zatvorena na uglu Vizantijskog bulevara i ulica Naserove i Patrisa Lumumbe. Zbog radova na popravci vodovodne mreže u prekidu je snabdevanje vodom do 15 sati u delu Vizantijskog bulevara, od ul. Branka Miljkovića do ulice 27. marta (ul. Naserova i Patrisa Lumumbe su bez vode).

Ulica Nikole Uzunovića br. 54
Кvar na deoničnom zatvaraču i obavljeno je raskopavanje u ulici Nikole Uzunovića kod br. 54. Nastavak radova na vodovodnoj mreži i moguć je prekid u snabdevanju vodom do 15 sati u ul. Nikole Uzunovića i okolnim ulicama (Filipa Filipovića, Vere Blagojević, Bore Vukumirovića, Južnomoravskih brigada).

Ulica Кnjaževačka br. 57
Servisni ventil ne zatvara, potrebna je zamena prvog ventila u Кnjaževačkoj ulici, kod br. 57. Zbog radova na popravci priključne veze moguć je manji prekid vodosnabdevanja do 15 sati na pomenutoj adresi i u delu ulice blizu mesta intervencije.

Bulevar Nemanjića, vrtić “Cvrčak“
Кvar na priključnom ventilu u vrtiću“Cvrčak“, na Bulevaru Nemanjića, iza trgovačkog centra Zona 3. Zbog radova na priključnoj vezi biće u prekidu snabdevanje vodom do 15 sati u vrtiću“Cvrčak“, koji je pravovremeno obavešten.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com