Servisne

JKP “Naissus”: Кvarovi na vodovodnoj mreži i prekidi u vodosnabdevanju

Ekipe JKP “Naissus” Niš radiće danas na više lokacija, usled čega su mogući prekidi u vodosnabdevanju.

 

Sokolska br.7
Кvar na priključnoj vezi u ulici Sokolskoj broj 7, potreban iskop. Zbog radova na popravci priključne veze doćiće do prekida vodosnabdevanja u ovoj ulici do 15 sati.

Naselje Ratko Jović, Novovprojektovana bb kod salona Forma Ideale
Кvar na mreži u Novoprojektovanoj ulici bb u blizini salona „Forma Ideale“ u naselju Ratko Jović, nužan iskop. Zbog radova na popravci havarije doćiće do prekida vodosnabdevanja u ovoj ulici do 15 sati.

Anastasa Jovanovića br. 8
Кvar na mreži u ulici Anastasa Jovanovića u visini broja 8, potrebno je zatvaranje vode do 15 sati zbog defektaže i popravke kvara.

Jastrebačka br. 6, Brzi Brod
Кvar na priključnoj vezi u Jastrebačkoj broj 6 u naselju Brzi Brod, nužno raskopavanje. Zbog kvara i popravke priključne veze biće u prekidu vodosnabdevanje u Jastrebačkoj ulici do 15 sati.

Selo Jelašnica, Solunskih Junaka bb
Кvar na priključnoj vezi u Jelašnici u ulici Solunskih Junaka, potreban iskop. Zbog radova na popravci priključne veze doćiće do prekida vodosnabdevanja u ovoj ulici do 15 sati.

Niška Banja, ul. Carice Teodore i Mojsija Mihajlovića Tošketa kod br. 168
Radovi u dve ulice u Niškoj Banji. Popravke priključnih veza u ulici Carice Teodore i u Mojsija Mihajlovića Tošketa kod broja 168, nužno raskopavanje. Zbog radova na popravci priključnih veza doćiće do prekida vodosnabdevanja u ovim ulicama do 15 sati.

Selo Medoševac, ul. Đuke Dinića i 7. jula
Radovi na popraci priključnih veza u dve ulice u selu Medoševac. Raskopavanje je neophodno u ulicama Đuke Dinić i 7. jula. Zbog kvarova i popravke priključnih veza doćiće do prekida vodosnabdevanja u ovim ulicama do 15 sati.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com