Servisne

JKP “Naissus”: Кvarovi na vodovodnoj mreži i intervencije u šahtama

Ekipe JKP “Naissus” Niš radiće danas na više lokacija, usled čega su mogući prekidi u vodosnabdevanju.

Кvar na vodovodnoj mreži u ulici Ivana Milutinovića bb
Voda na površini, potreban je iskop u ulici Ivana Milutinobića bb. Zbog kvara i popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u delu ulice Ivana Milutinovića, na prostoru gde se izvodee radovi.

Intervencije po šahtama:

Ulica Tanasija Mihajlovića Španca
Voda curi na prvom ventilu, potrebno je osposobljavanje u šahti u ulici Tanasija Mihajlovića Španca, kod broja 19. Zbog popravke priključne veze moguć je kraći prekid vodosnabdevanja do 15 sati u delu ulice Tanasija Mihajlovića Španca.

Ispitivanje kvara u ulici Zmaja od Noćaja
Voda puni šahtu u ulici Zmaja od Noćaja, kod broja 2b. Zbog osposobljavanja priključne veze moguć je kraći prekid vodosnabdevanja do 15 sati u delu ulice Zmaja od Noćaja.

Ulica Orlovića Pavla
Voda curi na prvom ventilu u ulici Orlovića Pavla, kod broja 7. Zbog osposobljavanja priključne veze moguć je kraći prekid vodosnabdevanja do 15 sati u delu ulice Orlovića Pavla.

Ulica Stanoja Glavaša
Voda curi jer ne drži prvi ventil u ulici Stanoja Glavaša, kod broja 42. Zbog osposobljavanja priključne veze moguć je kraći prekid vodosnabdevanja do 15 sati u delu ulice Stanoja Glavaša.

Intervencije će se obavljati i na drugim lokacijama: naselje Brzi Brod, Medoševac, Vrtište i Gornji Matejevac.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com