Servisne

JKP “Naissus”: Кvarovi na vodovodnoj mreži i prekidi u vodosnabdevanju

Ekipe JKP “Naissus” radiće danas na vodovodnoj mreži. Usled ovih radova stanovnici u pojedinim mestima neće imati vodu.

 

Naselje Pantelej, ulica Taska Uzunovića
Danas se obavljaju neodložni radovi na vodovodnoj mreži u naselju Pantelej, u ulici Taska Uzunovića. Zbog intervencije biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u delu naselja Pantelej, bez vode biće ulice: Taska Uzunovića, Кrfska, Ilindenska, Boška Simonovića, Temska, Milana Andonovića (ukoliko servisni ventil nije u funkciji moguć je prekid i u Subotičkoj, Vinkovačkoj i Bitoljskoj).

Ulica Blagoja Parovića
Obavljaju se neodložni radovi na vodovodnoj mreži u ulici Blagoja Parovića. Zbog intervencije biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Blagoja Parovića i delu ulice Bulevar Nemanjića, leva strana od ulice Pariske Кomune do ulice Blagoja Parovića.

Selo Belotinac, ul. Njagoševa br. 168
Voda na ulici, nužan je iskop u selu Belotinac, u ulici Njagoševoj, kod broja 168. Zbog radova na popravci vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanja do 15 sati u selu Belotinac.

Ulica Ivankovačka br. 13
Voda sa ulice puni šahtu, potreban je iskop u ulici Ivankovačkoj, kod broja 13. Zbog radova na popravci priključne veze moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u Ivankovačkoj ulici.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com