Servisne

JKP “Naissus”: Kvarovi na vodovodnoj mreži i prekidi u vodosnabdevanju

Ekipe JKP “Naissus” radiće danas na vodovodnoj mreži. Usled ovih radova stanovnici u pojedinim mestima neće imati vodu.

Ulica Dimitrija Golemovića, kod brojeva 5 – 7
Voda izbija na površinu, potreban je iskop u ulici Dimitrija Golemovića, kod brojeva 5 – 7. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Dimitrija Golemovića.

Selo Supovac
Voda curi između kolovoza i trotoara u selu Supovac. Zbog popravke vodovodne mreže moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u selu Supovac.

Selo Dolac
Voda na ulici, ispod pruge ka groblju, potreban je iskop u selu Dolac. Zbog radova na popravci vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u delu sela Dolac (na prostoru gde je havarija, pored groblja).

Selo Medoševac, ulica Maršala Tita br. 59
Voda sa ulice dolazi u šahtu, potreban je iskop u selu Medoševac, u ulici Maršala Tita, kod broja 59. Zbog radova na popravci priključne veze u prekidu je (od sinoć) vodosnabdevanje do 15 sati za dve adrese.

Ulica Majakovskog
Nastavak radova na priključnim vezama u ulici Majakovskog. Zbog zamene vodomera na više adresa, moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u delu ulice Majakovskog.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pročitaj i :
Close
Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com