Servisne

JKP Naissus: Kvarovi na vodovodnoj mreži i prekidi u vodosnabdevanju

Ekipe JKP Naissus Niš radiće otklanjaće danas kvarove na vodovodnoj mreži na više lokacija.

Selo Medoševac, ul. Bogdana Blagojevića br. 26
Voda izbija na sastavu, potrebno je raskopavanje u ulici Bogdana Blagojevića br. 26, u selu Medoševac. Zbog popravke priključne veze moguć je prekid u snabdevanje vodom do 15 sati u ulici Bogdana Blagojevića.

Gornji Matejevac
Voda na površini, potrebno je raskopavanje u Gornjem Matejevcu prema rezervoaru“Štrapa“. Zbog radova na popravci vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje u delu Gornjeg Matejevca, u okolini rezervoara“Štrapa“.

Ulica Stanoja Glavaša br. 3a
Voda curi jer ne zatvara prvi ventil, potreban je iskop u ulici Stanoja Glavaša, ispred broja 3a. Zbog radova na osposobljavanju servisnog ventila moguć je prekid u snabdevanju vodom do 15 sati u ulici Stanoja Glavaša.

Ulica Cara Dušana br. 101/IX
Curenje na priključnoj vezi u ulici Cara Dušana 101/IX, za iskop je potreban mali bager. Na intervenciju je čekano više dana zbog parkiranih automobila na mestu iskopa. Postavljena su obaveštenja na svakom vozilu, mesto ograđeno zabranima i zaštitnom trakom. Zbog radova na popravci priključne veze biće u prekidu vodosnabdevanje u stambenom objektu na pomenutoj adresi.

Selo Vrelo
Nastavak radova na vodovodnoj mreži u selu Vrelo, od mosta ka pumpnoj stanici. U toku je ugradnja vazdušnog ventila i zbog toga neće biti prekida u vodosnabdevanju za meštane sela Vrelo.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com