Servisne

JKP „Naissus“: Kvarovi na vodovodnoj mreži i prekidi u vodosnabdevanju

Ekipe JKP Naissus Niš radiće otklanjaće danas kvarove na vodovodnoj mreži na više lokacija.

Ulica 12. srpske brigade br. 19
Voda izbija kroz potporni zid i ulazi u dvorište stranke, potrebno je raskopavanje u ul. 12. srpske brigade br. 19. Zbog otežanog pristupa mestu kvara moguć je prekid u snabdevanju vodom do 15 sati u ulici 12. srpske brigade.

Gornja Vrežina
Voda na površini, potrebno je raskopavanje u selu Gornja Vrežina, iznad crkve. Zbog radova na popravci vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u delu Gornje Vrežine, iznad crkve.

Ulica Кosovke devojke, drugi prilaz br. 1a
Voda curi jer ne zatvara prvi ventil, potreban je iskop u ulici Кosovke devojke, drugi prilaz br. 1a. Zbog radova na osposobljavanju priključne veze moguć je prekid u snabdevanju vodom do 15 sati u delu ulice Кosovke devojke (drugi prilaz).

Selo Jelašnica, ul. Rimski put br. 4
Curenje na priključnoj vezi u ulici Rimski put br. 4, u selu Jelašnica. Zbog ručnog iskopa biće u prekidu snabdevanje vodom u delu sela Jelašnica, u ulici Rimski put i okolnim ulicama.

Selo Velepolje
Nastavak radova u zoni rezervoara u selu Velepolje. Zbog intervencije na mreži neće biti prekida u vodosnabdevanju za meštane sela Velepolje.

Cisterna za sela Rujnik i Hum
U vremenu od 11 do 15 sati biće otpremljena auto-cisterna sa pijaćom vodom, za snabdevanje meštana sela Rujnik i Hum.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com