Servisne

JKP “Naissus”: Kvarovi na vodovodnoj mreži i prekidi u vodosnabdevanju

Ekipe JKP “Naissus” radiće danas na vodovodnoj mreži. Usled ovih radova stanovnici u pojedinim mestima neće imati vodu.

Ugao ulica Balkanske i Generala Milojka Lešjanina
Nastavak radova na saniranju složenog kvara na uglu ulica Balkanske i Generala Milojka Lešjanina. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u Balkanskoj ulici.

Кnez Selo, naselje“Bugarka“
Voda na površini, nužan je iskop u Кnez Selu, u tzv. naselju“Bugarka“. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u delu Кnez Sela, u naselju“Bugarka“, ali moguć je prekid na prostoru celog sela zbog intervencije i na drugoj lokaciji prema izletištu.

Selo Paljina
Voda na ulici, potreban je iskop u selu Paljina. Zbog radova na popravci vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u selu Paljina.

Ulica Majakovskog
Nastavak radova na priključnim vezama u ulici Majakovskog. Zbog zamene vodomera na više adresa (kod brojeva 14, 95, 87 i drugih), moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u delu ulice Majakovskog.

Ulica Nikole Pašića br. 23/1
Кvar na prvoj matici i spojnici u ulici Nikole Pašića, kod broja 23/1. Zbog radova na popravci priključne veze biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati na pomenutoj adresi.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com