Servisne informacije

JKP „Naissus“: Кvarovi na vodovodnoj mreži i prekidi u vodosnabdevanju

Ekipe JKP „Naissus“ radiće danas na vodovodnoj mreži. Usled ovih radova stanovnici u pojedinim mestima neće imati vodu.

 

Ulica Balkanska bb

Voda sa ulice odlazi u slivnik, nužan je iskop u Balkanskoj ulici bb. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u Balkanskoj ulici.

Gornja Vrežina, vikend naselje

Voda sa puta otiče u voćnjak, potreban je iskop na dve lokacije u Gornjoj Vrežini, ispred pumpne stanice i u ulici Ivana Antića bb. Zbog popravke vodovodne mreže moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u Gornjoj Vrežini i vikend naselju.

Ulica Vizantijski bulevar

U toku su neophodni radovi i danas na vodovodnoj mreži na Vizantijskom bulevaru. Tokom dana do 15 sati biće povremenih kratkotrajnih prekida u vodosnabdevanju od Bulevara Nemanjića do Bulevara Medijana, u pojedinim delovima, ne na celom prostoru.

Selo Ljuberađa, zaseok Linovo

Voda na površini, nužan je iskop u delu sela Ljuberađa, u zaseoku pod nazivom Linovo i na kraju sela. Zbog radova na popravci vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati na celom prostoru sela Ljuberađa.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button