Servisne

JKP “Naissus”: Kvarovi na vodovodnoj mreži i prekidi u vodosnabdevanju

Ekipe JKP Naissus Niš radiće danas na popravci kvarova na vodovodnoj mreži na više lokacija. Usled radova mogući su prekidi u vodosnabdevanju do 15 časova.

Naselje Nikola Tesla, ul. Rade Кončara br. 43
Voda na ulici, nužan je iskop u ulici Rade Кončara br. 43, u naselju Nikola Tesla. Zbog radova na popravci vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Rade Кončara.

Selo Suvi Do, ul. Danila Vučkovića br. 4
Voda na ulici, potreban je iskop u ulici Danila Vučkovića, kod broja 4, u selu Suvi Do. Zbog radova na popravci vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u delu sela Suvi Do (ulica Danila Vučkovića).

Ulica Svrljiškog partizanskog odreda br. 10
Voda na površini, nužan je iskop u ulici Svrljiškog partizanskog odreda, kod broja 10. Zbog radova na popravci vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u delu ulice Svrljiškog partizanskog odreda, od ulice Marina Držića do Bulevara Šabana Bajramovića.

Selo Donja Toponica
Voda na ulici, potreban je iskop u selu Donja Toponica, kod spomenika. Zbog radova na popravci vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u delu sela Donja Toponica, na prostoru oko mesta havarije.

Ulica Stanoja Glavaša br. 37
Voda na ulici, nužan je iskop u ulici Stanoja Glavaša, kod broja 37. Zbog radova na popravci priključne veze moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u delu ulice Stanoja Glavaša (manji broj domaćinstava blizu mesta havarije).

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com