Servisne

JKP “Naissus”: Kvarovi na vodovodnoj mreži i prekidi u vodosnabdevanju

Ekipe JKP Naissus Niš radiće danas na popravci kvarova na vodovodnoj mreži na više lokacija. Usled radova mogući su prekidi u vodosnabdevanju do 15 časova.

Gornja Vrežina, kod spomenika
Voda na ulici, nužan je iskop kod spomenika u naselju Gornja Vrežina. Zbog radova na popravci vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u Gornjoj Vrežini.

Gornja Vrežina, vikend naselje
Voda na ulici, potreban je iskop u vikend naselju u Gornjoj Vrežini. Zbog radova na popravci vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u vikend naselju.

Selo Medoševac, ul. Dimitrija Tucovića br. 18
Voda na površini, potreban je iskop u ulici Dimitrija Tucovića br. 18 u selu Medoševac. Zbog radova na popravci priključne veze moguć prekid vodosnabdevanja do 15 sati u delu ulice Dimitrija Tucovića u selu Medoševac.

Ulica Durlanska br. 7a
Obavljaće se radovi priključenja vodomera i teleskopa u Durlanskoj ulici, kod br. 7a. Zbog intervencije na priključnoj vezi moguć je manji prekid vodosnabdevanja u delu Durlanske ulice (pored broja 7a).

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com